Voor wie?

Iedereen kan terecht bij C & M Advocaten.

C & M is slechts een naam voor een breed geörienteerde rechtspraktijk, waarin goed gemotiveerde advocaten voor uw werkzaam zijn.

C & M kan staan voor: China en Midden-Oosten, Consultatie en Mediation, Contracten en Maatwerk, Christenen & Moslims, Cultuur & Maatschappij, Compromissen & Mogelijkheden,  etc …

C & M Advocaten beheerst het contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, vreemdelingenrecht, aansprakelijkheidsrecht (o.a. letselschade),…

C & M Advocaten heeft ruime kennis op het gebied van internationaalrechtelijke kwesties, in het bijzonder zaken die verband houden met China of het Midden-Oosten.

Bij C & M Advocaten spreken de advocaten meerdere talen en begrijpen verschillende culturen en daarom kunnen mensen met een andere nationaliteit of afkomst makkelijk bij ons terecht, maar ook kun je bij ons terecht als je je opponent beter wil begrijpen.

Bij C & M Advocaten kunnen Chinezen in Nederland, Chinezen uit China en Nederlanders die zaken met Chinezen te regelen hebben, allemaal terecht . We spreken en begrijpen de Chinese taal, we hebben contacten in China om ook daar zaken geregeld te kunnen krijgen.

Bij C & M Advocaten begrijpen ze de Somalische cultuur en taal. Met niet één, maar zelfs twee advocaten van Somalische oorsprong is C & M Advocaten uniek binnen Nederland.

Of je nu christen, moslim, boedhist, hindoe, joods, zonder geloof of communist bent, als je met elkaar handel wil drijven, zul je bereid moeten zijn met die verschillen om te gaan. C & M Advocaten staat tegen de trend van de tijd in juist open voor die verschillen.

Omdat we al met uiteenlopende talen en culturen behept zijn, zullen we ook veel makkelijker met andere culturen om kunnen gaan en uit onze culturele bubbel treden, waardoor we de cliënten optimaal kunnen bedienen.

C & M Advocaten is ervaren en weet als geen ander hoe die verschillende aspecten met respect voor elkaars standpunten goed te gebruiken bij onderhandelingen, in een contract weer te geven, of in een processtuk te verwoorden.